ANKETA: Srbija za pet godina - sa ili bez Vučića i SNS na vlasti?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ponovni izlazak na izbore, dok je premijerka Ana Brnabić poručila da je njena ostavka na stolu.
ANKETA: Srbija za pet godina - sa ili bez Vučića i SNS na vlasti?
Foto: 021.rs

Ako ste zaboravili, građani su na izbore izlazili i 2022. godine, ali je tada u startu bilo najavljeno da je Srbija dobila "oročenu" Vladu.

Brnabić je na konferenciji priznala da se država, barem kada je reč o unutrašnjoj politici, nalazi u krizi. Iz tog razloga, izbore vidi kao izlaz.

Nakon najave izbore, usledila je i najava nove pomoći za mlade, stare... 
 
U anketi recite da li mislite da će kroz pet godina Srpska napredna stranka i dalje biti na vlasti. U komentarima obrazložite svoj stav.

Projekat "Građani (da se) pitaju" podržala je "Slavko Ćuruvija Fondacija" u okviru granta "Mediji po meri građana".

Anketa

Da li će Vučić i SNS biti na vlasti za pet godina?

Komentari 26

  • Nemaju cenzus

    09.06.2023 07:06
    Drugosrbijanci Vučić, Đilas, Čanak svi zajedno na sledeće izbore neće preći cenzus. Ako im se pridruži SPS ni oni zajedno sa njima neće preći cenzus. Jer baza glasova za drugosrbijance je mala u Srbiji i ona se konstanto drži na ivici cenzusa. Francusko-Nemački plan i crkva u Makedoniji su raskrinakali Vučića, on je završio sa bavljanjem politikom u Srbiji
  • Видоје

    08.06.2023 20:10
    Апсурдистан
    Избори су бесмислени под условима овакве медијске блокаде опозиције и по садашњим изборним правилима. Стање у држави је толико лоше да ће се све на првој кривини урушити и пропасти цео систем, заједно са снс лоповима. Ако опозиција не буде способна да на време нађе неког пристојног кандидата, енглези ће нам опет поставити свог човека, а онда опет све исто у круг.
  • S21

    08.06.2023 19:06
    Ili njega neće biti ili nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.