Er Srbija: Moguća kašnjenja i otkazivanja letova

Zbog današnje zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu usled nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, može doći do kašnjenja letova.
Er Srbija: Moguća kašnjenja i otkazivanja letova
Foto: 021.rs

Moguće je da će biti i otkazivanja izvesnog broja letova planiranih tokom dana, saopštila je Er Srbija.

Kako se navodi u saopštenju, nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.
 
"Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju", navela je kompanija.
  • ha-ha-ha

    24.06.2023 23:43
    ha-ha-ha
    ha-ha-ha
  • Lala

    24.06.2023 20:03
    Od kada je točenje goriva uslovljeno vremenskim prilikama? Pa pola SAD bi bilo blokirano zimi kad im naveje 2m snega čoveče.
  • Djura

    24.06.2023 16:27
    Dokle ???
    Dokle će svaki dan da izmišljaju novi razlog za kašnjenje i maltretiraju putnike ?Kako to da kasne samo avioni Er Srbije ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.