Vučević na pivu sa Vučićem: Bolje nego na moru, skupljamo botove na promenadi

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević objavio je fotografiju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

On se pohvalio kako uz pivo na beogradskom šetalištu pripremaju ozbiljne odluke, a da u međuvremenu "skupljaju botove na promenadi".

"Bolje, nego na moru. Kratak predah za obojicu. Mnogo ozbiljnih odluka pripremamo za naredne dane. U međuvremenu, skupljamo botove na promenadi", naveo je Vučević.

On se time, ali i posebnom objavom na storiju priključio funkcionerima Srpske napredne stranke, koji su danas na mrežama delili identičnu fotografiju da su "i oni botovi".

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio spisak više od 14.000 navodnih "bot" naloga SNS-a, a neki sa spiska su navodno zaposleni i u javnim institucijama širom Srbije. Verodostojnost tog spiska zvanično nije potvrđena.
 
Poslanik SNS-a Milimir Vujadinović potvrdio je danas u Skupštini Srbije da je i njegovo ime na tom spisku, navodeći da su oni "otvoreni borci i podržavaoci politike srpskog predsednika i SNS".
  • meca

    14.07.2023 14:42
    KAKVE SPODOBE
    Kada ih čovek vidi i pomisli na kojim su funkcijama zaista ima samo jedan cilj, a to je da što pre napusti ovu zemlju i da ovakve likove nikada više ne vidi.
  • Uros

    12.07.2023 13:35
    Nesnadjeni likovi
    Ova dva lika su nesnadjenana lika u ovom vremenu i društvu. Žao mi ih je, tužan je njihov život i sve što rade, jer su tužni i nesrećni sami sa sobom.
    Neka im je bog u pomoći!
  • I9e3ve34

    12.07.2023 13:32
    Konačno se pronašli
    Čitalac dobija slikovit nagon za povrćanje.
    Jadni su i bedni u svakom pogledu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.