Đukanović: Imam ogromno poverenje u Miloša Vučevića, od Novog Sada je napravio istinsku Srpsku Atinu

Poslanik i član predsedništva SNS Vladimir Đukanović izjavio je da srcem i dušom brani politiku predsednika Aleksandra Vučića na svakom koraku jer je ispravna i jedina moguća.
On je u intervjuu za Alo istakao i da ne vidi da u ponudi ima išta bolje, kao i da mu se čini da zadugo i neće biti.
"Ovakva gomila bezidejnih i krajnje netalentovanih opozicionih političara nije do sada viđena. Zaista, super su po Srpsku naprednu stranku, ali to nije dobro za državu. Ipak, moraš da imaš kudikamo ozbiljnu opoziciju", rekao je Đukanović.
Dodao je da su otvaranje obilaznice oko Beograda i najava ulaganja povodom organizacije specijalizovane izložbe EXPO 2027 stvari koje su obeležile leto i koje su na njega ostavile najjači utisak.
 
"Odmah su se javili dežurni kritizeri iz opozicione žabokrečine baš kao kod Domanovića u 'Mrtvom moru' da kritikuju i pre početka radova", rekao je Đukanović.
 
Dodao je da je neobično od kada na čelu naprednjaka nije Vučić, ali da je sve to život.
 
"Odavno nisam preterano prisutan u stranačkom životu, pa i ne bih mogao da kažem kako sve to funkcioniše. Verujem u snagu SNS i imam ogromno poverenje u (lidera stranke) Miloša Vučevića. Od Novog Sada je napravio istinsku Srpsku Atinu. Vodiće dobro i SNS", zaključio je Đukanović.
  • tomy

    19.08.2023 15:57
    Još uvek ništa!!
    Ja čekam bazene za kupanje na "Novom Naselju" još iz doba "Demokrata"!!
  • Dezurno gundjalo

    17.08.2023 06:59
    O, da
    Lako je tebi da pricas hvalospeve kada ne zivis u Novom Sadu
  • Boro iz Pobede

    15.08.2023 17:41
    Naravno da podrzavas, da nije njega jos uvek nebi znao gde se ulazi u sud a sada branis najvaznije slucajeve! Ko brani Kokezu nisam nigde procitao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija