Mali: Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" do sada uneto 200 miliona računa

Novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počeće na jesen, a do sada je u aplikaciju uneto čak 200 miliona računa, objavio je ministar finansija Siniša Mali.
On je na svom Instagram nalogu naveo da više od 905.000 ljudi redovno skenira račune i da je otvoreno više od 950.000 naloga.
"I u ovom kolu nagradne igre ćemo u pet izvlačenja podeliti 10 stanova u Beogradu, a pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije", naveo je.
Dodao je da je aplikacija "Uzmi račun i pobedi" dodatno unapređena, tako da se računi sada skeniraju još brže i efikasnije. 
 
"Zajedno protiv sive ekonomije, Vlada Srbije, Poreska uprava i NALED", napisao je Mali.
  • @NS

    27.08.2023 21:59
    Da svi računi i stari ucestvuju u novom kolu plus svi koji se u medjuvremenu skeniraju. Dakle i danas i svaki dan svi računi mogu da se skeniraju i ucestvovace
  • NS

    27.08.2023 18:33
    M
    Jel to računi već mogu da se šalju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.