FOTO: Tamara Vučić objavila fotografije kako se rukuje sa Zelenskim

Prva dama Srbije Tamara Vučić objavila je na svojoj Instagram stranici fotografije na kojima se rukuje sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i njegovom suprugom Olenom.
Ona je takođe objavila slike iz razgovora sa prvom damom Estonije Sirje Karis, Jurajem Rizmanom, partnerom slovačke predsednice Zuzane Čaputove i Alešom Musarom, prvim gospodin Slovenije.
Vučić je juče učestvovala na Samitu prvih dama i džentlmena u Kijevu, gde je govorila na temu zaštite i brige o mentalnom zdravlju mladih na društvenim mrežama.
Ovo je treći po redu da je ovakav samit održan u Ukrajini, a Tamara Vučić je učestvovala i na prethodna dva.
 
 
Samit je ove godine vodio britanski pisac i glumac Stiven Fraj, prisustvovao mu je na kratko i američki državni sekretar Entoni Blinken, koji se nalazi u iznenadnoj poseti Ukrajini, a putem video veze uključili su se i švedska kraljica Silvija, supruga turskog predsednika Emine Ergodan, glumac Ričard Gir i drugi.
  • Limanac

    07.09.2023 11:21
    Rukuje se sa kim gazda kaže.
  • Saćo

    07.09.2023 11:15
    Vožd zajmi kod šeika da bi imo za stadione i eskurzije.
  • Gospođa

    07.09.2023 10:43
    Volela bih da i mi imamo prvog džentlmena Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija