Ljajić: Spremni smo za izbore, kad god da budu - u decembru ili na proleće

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je danas u Vranju da je ta stranka spremna za izbore, bez obzira na to da li će biti održani u decembru ili na proleće.
Ljajić: Spremni smo za izbore, kad god da budu - u decembru ili na proleće
Foto: 021.rs
Ljajić je na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDPS u Vranju ocenio da je opozicija do sada "izbegavala bilo kakvu priču o izborima, a da je onda preko noći to postao njihov jedini zahtev".
"SDPS je sve jača i organizovanija i u poslednjih godinu dana pristupilo nam je 10 različitih grupa građana i udruženja, sa značajnim brojem odbornika širom Srbije. Verujemo da ćemo dati veliki doprinos dobrom rezultatu naše koalicije na predstojećim izborima", rekao je Ljajić.
Predsednik SDPS je najavio da će predizborna kampanja te stranke biti "potpuno drugačija".
 
"Trudićemo se da dođemo do svakog i najudaljenijeg sela u zemlji i razgovaramo sa što većim brojem ljudi", rekao je Ljajić.
 
Za predsedednika Gradskog odbora SDPS u Vranju izabran je Borivoje Antić.
  • 313z

    17.09.2023 07:24
    Cirkusa nikad dosta
    Još da se Beli Preletačević reaktivira, pa vučićevi izbori mogu da se raspišu.
  • Ivan

    17.09.2023 06:17
    .
    Ako budu predsednički, treba napraviti kao i svuda (jer ako su cene iste, zašto ne bi bili izbori isti-dva čoveka, pa da vidimo). Ja glasam za onog ko bude osudio, lustrirao i oduzeo imovinu ovima u zadnjih 30 godina što sede u skupštini!
  • Manli

    17.09.2023 00:06
    @Gg, a zasto pises nejce??????? Sve vas je vise koji pisete nejce. Sta to uopste znaci?????? Jeste li oboleli???????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.