Na suđenju Belivukovom klanu otkriveni spisi sa pretresa: Šta je sve pronađeno kod optuženih?

U Specijalnom sudu u Beogradu na suđenju organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića prikazana su pisana dokumenta iz spisa tog predmeta.
Na suđenju Belivukovom klanu otkriveni spisi sa pretresa: Šta je sve pronađeno kod optuženih?
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)

Kako piše Insajder, na naredbama o pretresanju stanova i drugih prostorija prikazano je da je na stadionu FK Partizan u Humskoj pronađena određena količina narkotika, telefoni, puška, kao i zdravstvena knjižica optuženog Alekse Šejića. 

Pretresom stana u Gandijevoj ulici pronađeno je više telefona, ključeva automobila, zlatni lančić sa imenima Belivukve supruge i dece, kao i veća količina novca, odnosno oko 369.000 dinara i 31.700 evra. 

Belivuk je zatim ustao i tražio od sudije da pozove sve svedoke koji su prisustvovali pretresima i da oni budu saslušani pred sudom i dodao da ne prihvata ništa što je pronađeno na stadionu navodeći da on nije vlasnik tih prostorija, prenosi Insajder.
 
Zatim je vršen uvid u dokumentaciju o pretresu Miljkovićevog stana gde je pronađen pištolj i muncija, nakon čega je i Miljković zatražio da se ispitaju svi svedoci pretresa, jer kako tvrdi on nije bio prisutan. 
 
Prikazana je i foto dokumentacija iz prostorija Miljkovićeve kuće gde su pronađene tri puške i pištolj, na šta je Miljković rekao da je to oružje njegovih roditelja za koje oni imaju dozvole.
Suđenje se nastavlja danas kada će biti ispitana komšinica iz kuće u Surduku, koja je videla vatru na dan kada su pripadnici grupe, prema navodima iz optužnice spalili telo Gorana Mihajlovića, piše Insajder. 
  • Lošmi

    22.09.2023 10:35
    Svedok
    Biti svedok,znači, biti optužen, priveden, možda i zatvoren.
  • Za "našu" decu!

    22.09.2023 09:10
    Da ne zaboravimo kako je uopšte kreirana ta "navijačka" grupa, ko je i odakle doveo i postavio vođe, ko je stalno komunicirao sa njima, čiju inauguraciju su oni obezbeđivali i na koji način, koliko dugo su bili na merama i šta su sve uradili u tom periodu.
    A onda, kada budu novi izbori - a vi svi opet izađite, opet glasajte za Njega i recite na glas - "Ovo je budućnost koju želim za svoju decu!".
  • Vidoviti Milan

    22.09.2023 09:07
    Javlja mi se da će komšinica ili zaboraviti da je videla vatru ili će reći da ju je pobrkala sa svećom ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija