Ništa od Petkovića: Čeka se Vučić da "razobliči sve podvale Aljbina Kurtija"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti o situaciji na Kosovu umesto direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića.
Ništa od Petkovića: Čeka se Vučić da "razobliči sve podvale Aljbina Kurtija"
Foto: 021.rs

Prvobitno je bilo saopšteno da će se Petković obratiti javnosti u 14 časa povodom dešavanja na Kosovu. 

U međuvremenu, medijima je stiglo obaveštenje da se ta konferencija otkazuje, uz napomenu da će se javnosti obratiti predsednik Vučić.

"Medijima će se u toku popodnevnih časova obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji će razobličiti sve laži i podvale Aljbina Kurtija, tvorca haosa i pakla na Kosovu i Metohiji", navodi se u obaveštenju.

Na severu Kosova, u selu Banjska, dogodila se pucnjava u kojoj je nastradao policajac Kosovske policije. Premijer Kosova Aljbin Kurti je to nazvao terorističkim napadom, optužujući srpske vlasti za nasilje.

  • Otišao u Brisel

    24.09.2023 17:11
    i ovo se dešava ?
    Slabić Vučić je izjavio da neće ići u Brisel na sastanak sa Kurtijem dok se ne puste svi uhapšeni Srbi, ne sklone lažni gradonačelnici, ne povuku ROSU specijalci sa severa, i ne pusti Srpska rioba i kamioni. Ništa se od ovoga nije desilo, a Vučić je otišao u Brisel i dao legitimitet Kurtiju da krene u progon Srba. Tako da ovih dana imamo nova hapšenja Srba i bacanje bombi na Srbe, zatvaranje Srpskih firmi po Kosovu od strane inspektora, a sada vidimo i upad ROSU u crkve i koliko čitam ubijen je i 1 Srbin.
    Srbi imaju prava da se brane i po 1244 UN vojska Srbije ima prava da bude na Kosovu. A Vučića treba smeniti jer je odlaskom u Brisel na sastanak sa Kurtijem pre nego se vratilo stanje u normalu, podstakao Kurtija i navikao Srbe na novu normalnost da je progon Srba dozvoljen bez posledica.
  • Stankela iz magacin

    24.09.2023 16:21
    ....
    E daj bre da se svi već jednom ujedinimo, pojedemo sav parizer i više završimo s ovim jednom za sva vremena...Kosovo je Srbija.
  • Milan

    24.09.2023 15:42
    Čeka se vučic
    Ako on ne reši,ja ne znam ko će?a u pm.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.