Terzićevim sinovima određen pritvor

Sinovima Zvezdana Terzića Nikši i Kostadinu Terziću, kao i vlasniku "Nane" Luki Kurtoviću, određen je pritvor do 30 dana.
Terzićevim sinovima određen pritvor
Foto: 021.rs
Sumnja se da su na Voždovcu pretukli fudbalskog menadžera U. J. (38), javlja danas portal Nova.rs.
Osumnjičenima je određen pritvor kako ne bi uticali na svedoke.
Sinovi Zvezdana Terzića i Kurtović saslušani su danas u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su na Voždovcu pre tri dana pretukli U. J.
 
Nakon saslušanja osumnjičenih, to tužilaštvo podnelo je Drugom osnovnom sudu predlog za određivanje pritvora protiv svih osumnjičenih.
 
Svi osumnjičeni su dali identičan iskaz - negirali su izvršenje krivičnih dela, koja su im stavljena na teret, ali nisu želeli dalje da predoče svoju odbranu.
 
Nikša Terzić zaposlen je u Bezbednosno informativnoj agenciji.
 
U J. je odranije poznat kao saradnik bivšeg fudbalera Mateje Kežmana, a pre nekoliko godina hapšen je po nalogu belgijske policije zbog sumnje da je prao novac, navodi ovaj portal.
  • Dusan

    21.10.2023 15:27
    Formalnost
    To hapsenje je formalno.Da je moje dete napravilo isto incident eto zatvora bar tri godine a ovi sinovi silnih ni tri dana!!!....
  • REČE JEDAN

    21.10.2023 11:03
    Crnogorac
    U rijalitiju...Vračar je mala CRNA GORA.Vladali su Srbijom u svim oblastima.Karadžić je omogućio i postavio ih na sva važna mesta.Hapsite i ne puštajte ! Sve tatini sinovi.
  • Fuj49

    21.10.2023 07:22
    Elitne siledžije
    Oba sina su u dobroj kondiciji i u svakom trenutku spremni da biju one koji im se ne sviđaju. Sigurno bi se iskazali i u tucanju kamena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.