Đorđević: Biće formirana posebna komisija da se utvrdi šteta nastala štrajkom poštara

Biće formirana komisija čija će nadležnost biti utvrđivanje visine štete nastale zbog štrajka radnika Pošte Srbije.
Đorđević: Biće formirana posebna komisija da se utvrdi šteta nastala štrajkom poštara
Foto: 021.rs
To je najavio vršilac dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević, a preneto je u saopštenju nakon kolegijuma preduzeća.
"Razgovarano je i o nagrađivanju svih zaposlenih koji su bili voljni da se dodatno angažuju u periodu nezakonite obustave, čime su doprineli da nastala šteta bude manja", navodi se u saopštenju.
Inače, zaključeno je da od danas, 23. novembra pošta ponovo radi u punom kapacitetu, s obzirom da su se na posao vratili radnici koji su štrajkovali, a nakon postizanja sporazuma sa Vladom Srbije.
 
Đorđević je ponovio da će sve tačke sporazuma zaključenog sa Vladom Srbije biti sprovedene.
  • Postar

    24.11.2023 09:08
    Treba formirati komisiju da se vidi koliku si ti stetu napravio posti Srbije.Steta koja je napravljena u strajku nije ni pet posto od one stete koju si ti naneo.
  • Dejan

    24.11.2023 07:13
    Sta kazu nemaju novca
    Za komisiju imate novca, te za razna sponzorstva a za unapredenje materijalnog polozaja zaposlenih novca nemate. Ne samo vi nego i sva ostala veca JP, ista prica je svuda.
  • Dudule

    23.11.2023 23:12
    Cuta hoce u Sloveniju
    Pitacu te Zoki kad Cuta stigne u Ljubljanu pre tebe i ukine rad ,Gorenja, jer trosi struju.Cuta ili Marinika ili Milivojevic su kapaciteti???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.