Miketiću prete privatnim fotografijama posle Vučićeve "najave" na Pinku: "BIA ne štiti državu"

Narodni poslanik Đorđe Miketić objavio je da je sa nepoznatog broja dobio fotografiju u vidu ucene, što je deo hajke koja je pokrenuta protiv njega i u kojoj, kako kaže, učestvuje i predsednik Srbije.
"Podneću krivičnu prijavu protiv NN lica, a za svedoka ću pozvati Aleksandra Vučića koji je sinoć na TV najavio da kreće hajka na mene. Ovo je dokaz da BIA ne štiti državu već radi za Aleksandra Vučića i SNS režim, targetirajući opoziciju i građane", navodi on na mreži X (Tviter).

On je objavio i snimak ekrana na kojem se vidi poruka koja mu je upućena, a radi se o privatnoj fotografiji iz kreveta. 
 
Dalje u nizu objašnjava da je policija ušla u njegovu kuću pre godinu i po dana i ukrala mu računar. 
"Naravno, krađu sam prijavio policiji i o tome postoji zabeleška. Jedino što nisam mogao ni da pretpostavim jeste da će se mojim životom baviti lično Aleksandar Vučić. Izgleda da ste baš nervozni", poručuje Miketić.
 
Miketić je dodao da nema razloga da se "arče državni resursi i pare poreskih obveznika na istrage specijalne policije" protiv njega.
 
"Sve što imate, nije nepoznato ni meni, ni mojim ukućanima. Kada ste ušli u moju kuću pre godinu i po dana, i ukrali moj kompjuter, znao sam da će ovo da se dogodi kad-tad", dodao je MIketić.
Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u gostovanju u emisiji na Pinku sinoć svojevrsno najavio početak kampanje protiv Miketića.
 
"Ovaj čovek je inače... Ja ne smem da govorim o tome. O detaljima, on je jedna ljudska sramota, to smem da kažem i neće me mnogo pitati šta to govorim jer on zna šta ja znam", rekao je Vučić.
 
Jutros je u tabloidu Informer objavljen tekst kojim se tvrdi da "Đorđe Miketić, kandidat za poslanika ispred liste 'Srbija protiv nasilja' koja je okupljena oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, skuplja političke poene na dečijoj akciji".
Čitav tekst baziran je na tvitu Miketića o humanitarnoj akciji dece za svog nastavnika, a gde Miketić nije zatamnio lica dece. Cilj je, tvrdi Informer, mržnja prema Vučiću.
 
Miketić je dodao da je "pala komanda", odnosno da je pokrenuta medijska hajka koja kulminira ucenom u vidu objave privatne fotografije.

Komentari 21

  • Marija

    28.11.2023 17:31
    Djordje Miketic
    Podrška za Djordja Miketica. Sve je to ljudski. Seks ko seks. Šta je tu loše. Ne stidi se Miketicu. Postoje u ovoj državi ljudi koji imaju mnogo veće razloge za sramotu, a ne stide se ni malo. Valjda će i ovome doći kraj. Bravo za hrabrost Miketicu.
  • Znam ga

    28.11.2023 08:43
    Dok je pištolj bio
    Ne podižite cenu izazivaču jer je isti narcis i umišljenko da je najpametniji. Bolje bi nam bilo da “duvamo u jogurt”
  • Рон Џереми

    28.11.2023 08:34
    Научите већ једном:
    нема снимања, нема проблема!!!
    Кад тад снимци се појаве у јавности.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija