Miketić o intimnom snimku: Autentičan je, objavljivanje je poruka svim protivnicima režima

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi narodni poslanik Đorđe Miketić kako ima seks sa nepoznatom ženom.
Miketić je ranije najavio da bi ovakav snimak mogao da se pojavi u javnosti, pošto je prethodno objavio da mu je sa nepoznatog broja stigla preteća poruka sa fotografijom na kojoj se vide on i ženska osoba.
 
Narodni poslanik iz stranke Zajedno je na društvenim mrežama objavio da je kampanja protiv njega krenula nakon gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji "Pink". Nakon toga mu je stigla i fotografija, za šta je Miketić optužio i Bezbednosno-informativnu agenciju.
Miketić je objasnio da mu je pre godinu i po dana iz kuće ukraden kompjuter, što je prijavio policiji, ali državni organi nisu ništa preduzeli povodom toga.
 
Sada se na društvenim mrežama pojavio intimni snimak Miketića. Narodni poslanik se tim povodom oglasio saopštenjem koji je potvrdio da se on nalazi na snimku. 
 
"Uvek ću reći šta je istina, a šta ne. Radi se o starom privatnom snimku koji je očigledno ukraden iz mog stana", kaže Miketić.
On se zahvalio svima koji su mu pružili podršku, navodeći da se zalaže za odgovornost, što uključuje i njegove postupke.
 
"Međutim, ovo je snimak čija poenta nije bila da zastraši samo mene, nego je to poruka svim protivnicima ovog režima. Ako podignete glas, bavićemo se vašim privatnim životima, vašim prijateljima, ženama, decom, zabavama na koje odlazite, sajtovima koje posećujete. Ne znam šta više od toga može da sugeriše u kakvoj se diktaturi nalazimo", navodi Miketić u saopštenju koje je preneo N1.
 
Po njegovim rečima, poslednji put kada je vladala ovakva diktatura, pod vlašču Miloševića, ubijani su politički protivnici i novinari, građani su zatvarani zbog kritičkog mišljenja, a "taj teror je takođe sprovodila državna bezbednost i institucije države Srbije".
 
"Svaka promena polazi od nas samih, od nepristajanja. Strah više ne radi posao, ima nas više od njih. Porazićemo ih 17. decembra. Vreme je da izađemo iz vrtloga blata, pretnji i rijaliti politike, i snažnije nego ikada uđemo u pozitivnu kampanju i promociju vizije drugačije, normalne Srbije i uređenog Beograda. Na kraju, zaista je gnusno, da Vučić na današnji dan, kada roditelji ubijene dece protestuju ispred Ribnikara, želi da pokrije tu temu objavljivanjem nečijih privatnih snimaka", piše u saopštenju.
Pre objavljivanja intimnog snimka na društvenim mrežama, povodom Miketićevih tvrdnji oglasila se i BIA. 
 
U saopštenju BIA navodi da Miketić nije predmet bilo kakve obrade ili interesovanja, te se poslanik poziv da sam javno saopšti "kako je, gde i pod kojima okolnosti i od strane koje osobe nastao snimak nejga i izvesne osobe, kao i šta snimak sadrži".
  • Marko

    04.12.2023 12:24
    Svi su isti
    I Europecjci Palmu i Jutku za trku imaju. Bojkot sistema i ovakvih nemoralnih politikanata svih boja koji bi da se popnu na narodnu grbacu ili ti budzet.
  • Milena

    04.12.2023 10:31
    Nemate pojma kako sam vesela da radim vani vise mi p.k. Srbskog provincializma i cenzure.
  • 1914

    03.12.2023 16:08
    MK
    03.12.2023 • 08:46
    zašto
    Kako se niko od komentatora i branilaca ovog čoveka ne zapita šta je to što nekog navodi da snima najintimnije scene?
    -----------------------------------------------------------------

    Zato sto nije bitno. Njegova stvar. Ne pitam ni ja nikog sta ih nagoni da idu da se suncaju. Ali jeste bitno ko je kompjuter ukrao, i ko je snimak objavio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.