Šapić: Policija odgovorila na proteste na najtolerantniji način

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je policija sinoć odgovorila na proteste ispred Skupštine grada na "najtolerantniji mogući način".
Naveo je da su dvojica policajaca teško povređena.
 
Šapić je novinarima u Skupštini grada, kako je preneo portal N1, rekao da je u pitanju "rušenje države od strane jedne grupe ljudi" i da to, kako on smatra, "nema veze sa izborima".
"Upasti na ovaj način u instituciju države, pokušati na ovaj način da se dođe do bilo kog cilja... Pre tri, četiri dana sam rekao - budemo li dozvolili da se nasiljem i rušenjem države se borimo za naše političke ciljeve – vrlo brzo nećemo imati državu. I vidite koliko je termin majdanizacija bio istinit", rekao je Šapić.
 
On je apelovao na sve oni koji misle isto da ukoliko "putem anarhije budu pokušali da dođu na vlast, to znači da su uništili državu".
"Ovo nije ni divljaština, ovo mogu da urade samo ljudi bez ikakve svesti i odgovornosti o poziciji koju sutra žele da predstavljaju. Suština je da vidite da nismo napamet govorili, ovde je bilo hiljadu i po ljudi, a tako je počeo Majdan, samo što je tamo bilo više ljudi, a vidite danas gde su, i državu koju su imali pre rata više neće imati", dodao je Šapić.
 
Prema njegovim rečima, "ako se ne dozovemo pameti, posle će biti kasno".
 
"Oni koji napadaju naići će na one koji se brane, a to je početak građanskog rata, a to je ono što nam ne treba. Nadam se da je ovo poslednja epizoda ove vrste, jer ako tako ne bude, crno nam se piše", naveo je Šapić, dodajući da se izborna volja pokazuje na izborima.

Komentari 17

  • pajo patak

    25.12.2023 12:24
    gangula
    tebi je Šefik odgovorio na najtolerantniji način.
  • Plaćač poreza

    25.12.2023 10:42
    Organizovana kriminalna grupa je namestila izbore i otela nam državu i sve njene institucije. Ako ne odbranimo državu od ove krađe ovo neće biti država već teritorija bezakonja.
  • mimi

    25.12.2023 10:09
    hahahaha,biserko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija