Sud odbacio žalbe na regularnost izbora u Novom Pazaru, GIK usvojio rezultate

Gradska izborna komisija (GIK) u Novom Pazaru usvojila je danas rezultate lokalnih izbora u tom gradu pošto je sud odbacio sve žalbe na regularnost izbornog procesa.
Sud odbacio žalbe na regularnost izbora u Novom Pazaru, GIK usvojio rezultate
Foto: 021.rs

Predsednik GIK Radoslav Milić kazao je da su ukupni rezultati lokalnih izbora ostali nepromenjeni ali da i dalje nisu konačni.

"Svi učesnici izbora ponovo imaju pravo prigovora Komisiji u roku od 72 sata. Hoće li prigovora ponovo biti i šta će se dalje dešavati, ne možemo znati ništa više", naveo je Milić. 

Na lokalnim izborima održanim 17. decembra, Sandžačka demokratska partija (SDP) osvojila je 19 odborničkih mandata, Stranka pravde i pomirenja (SPP) 12, Stranka demokratske akcije Sandžaka (SDA) 10, koalicija SNS-SPS pet, a Građanski pokret Sandžaka (GPS) jedan odbornički mandat.

  • Fuj49

    02.01.2024 19:13
    Gubljenje vremena
    Nije jasno zašto se žalbe uopšte i podnose kad ih sve odbijaju. Treba ukazati na nepravilnosti na drugi način, a načina ima prilično.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.