"Srbija protiv nasilja" predaje Ustavnom sudu žalbu na izborni proces

Predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" saopštili su da će sutra predati žalbu Ustavnom sudu na izborni proces.
"Srbija protiv nasilja" predaje Ustavnom sudu žalbu na izborni proces
Foto: 021.rs
Kako su ranije govorili, žalba će biti podneta zbog brojnih nepravilnosti tokom izbora koji su se održali 17. decembra u Srbiji.
Na sutrašnjoj konferenciji, ispred Ustavnog suda u Beogradu, predstavnici te koalicije i članovi Gradske izborne komisije (GIK) govoriće o ključnim pitanjima izbornog procesa u Srbiji.
Prethodno je član Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Alimpić izjavio da veruje kako će beogradski izbori biti ponovljeni i održani za nekoliko meseci jer predsednik Srbije Aleksandar Vučić "strancima uvek popušta, dok je nepopustljiv prema zahtevima građana"
  • Goran

    18.01.2024 21:01
    Ni sledeci put
    Ako se ponove imace jos manje a ovi sto se zale bolje im je da predaju dokaze neko sto beljezgave okolo
  • Mire

    18.01.2024 19:31
    Zemljoradnik
    Ako padne av u bg Onda tesko I u drugim krajevima ne dozvolimo da nam zapad kroji kaput ostacemo goli
  • s one strane duge

    18.01.2024 18:47
    sledi otvaranje dosijea
    Znaju u SAD i EU sve o svim kriminalnim radnjama vlasti, i ljudima koje je ona kupila, ucenila, zastrasila. Trpeli su ih iz jedinog razloga /kosova/ sada su priterani uza zid, i morace da dodje do medjusobnog priznanja, ukoliko to ne bude uradio sve izlazi na svetlost dana. Svi cemo se iznenaditi sta sve oni znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.