Vesić: Za probleme na beogradskom aerodromu kriv "Vansi", svakodnevno ga kažnjavamo

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da su propusti na aerodromu "Nikola Tesla", koji su doveli do kašnjenja i otkazivanja letova, nastali zbog "ljudske greške".
Vesić: Za probleme na beogradskom aerodromu kriv "Vansi", svakodnevno ga kažnjavamo
Foto: 021.rs
Kako je rekao Vesić, kompanija "Vansi", koncesionar koji upravlja beogradskim aerodromom, snosiće posledice.
 
"Juče je završena kontrola. Kompanija 'Vansi' sa kojom Srbija ima ugovor, napravila je grešku. Loše su organizovani. Upozorio sam ih da poštuju malo više naše putnike", kazao je Vesić na televiziji Pink.
Ministar je naveo da će odgovorne osobe biti sankcionisane i ocenio da se "Vansiju" često dešavaju greške.
 
"Mi smo zahvalni francuskoj kompaniji što je investirala u beogradski aerodrom. Svake godine uplaćuju značajan novac u budžet, i sve je to u redu, ali oni to ne rade zato što nas vole, već zato što imaju korist. Svakodnevno ih kažnjavamo kad prave greške, oni moraju da posluju po zakonima naše zemlje", dodao je Vesić.
On je kazao da je nedavno zaposleno više ljudi i da se nada da će aerodrom sada bolje funkcionisati.
 
U nedelju je obustavljen rad pasoške kontrole zbog mešanja putnika u tranzitnoj zoni, usled čega je kasnilo 17 letova "Er Srbije", a otkazani su letovi za Berlin, Frankfurt i Diseldorf.
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije saopštio je juče da je vanrednom kontrolom utvdio propuste osoblja zaduženog za zemaljsko opsluživanje.
  • Nenad

    20.02.2024 06:39
    A čuj ovu Pojavu od čoveka,kako te nije sramota,pa koje dove njih da upravljaju aerodromom
  • Ooooo

    23.01.2024 16:53
    Pa
    Crni vesiću, ko prepusti strancima svoju zemlju i hvali njihova ulaganja u sekundi im naprave haos.USE I U SVOJE KLJUSE.Samo sebi treba da verujemo. HAOS U TRENU !
  • pajo patak

    23.01.2024 12:06
    stoje u ćošku već dva dana

    Svakodnevno ih kažnjavamo kad prave greške,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija