Vučić: Evo priznao sam, nemoguće privatizovati Partizan i Zvezdu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da je nemoćan u borbi protiv uticaja navijača na najveće klubove.
Vučić je dodao da je to nemoguće rešiti dok se klubovi ne privatizuju.
 
Kao najveći problem naveo je nemogućnost privatizacije najvećih klubova jer, kako je rekao, niko neće da uloži novac tamo gde se za njegov novac pitaju navijači i uprava kluba.
"Mi svi što smo im sponzori, od Telekoma, Dunava i svega drugog, to je reket koji se otima od države zato što je država zainteresovana da Zvezda i Partizan budu uspešni i zato što postoji veliki rivalitet između njih i zato što je lepo da budemo dobro predstavljeni i u fudbalu i u košarci", rekao je Vučić na TV Hepi i dodao da se to neće desiti skoro.
"Evo priznao sam, ne možete ništa da uradite po tom pitanju", rekao je predsednik.
 
Ponovio je značaj izgradnje nacionalnog stadiona i rekao da oni koju dođu tamo, više neće pristajati na niži standard neuređenih stadiona te da na njih neće dolaziti niko.

Komentari 32

  • "Sportaši"

    06.02.2024 16:02
    Rudnik zlata može da se privatizuje, a sportski klubovi ne mogu.
  • Dare

    06.02.2024 15:41
    Treba stvari
    Nazvati pravim imenom a to je da nećeš da privatizujes jer tako nebi mogao da guraš silne milione u omiljeni ti klub na čije si čelo stavio lice sa poternice...
  • Petar

    06.02.2024 11:08
    Sve ih pohapsati i u Zenicu pred peci da rade. Kakvi navijaci sve dileri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.