Vučić poslao pismo Si Đinpingu zbog situacije na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas ambasadoru Kine Li Mingu pismo upućeno predsedniku Si Đinpingu povodom situacije na Kosovu.
Vučić poslao pismo Si Đinpingu zbog situacije na Kosovu
Foto: 021.rs
"Uručio sam mu pismo koje sam, povodom situacije na Kosovu i Metohiji, ali i povodom ubrzanog razvoja naših bilateralnih odnosa, uputio predsedniku Siju (Đinpingu)", napisao je Vučić na Instagramu uz ocenu da je sastanak sa ambasadorom bio odličan.
Ambasadoru je uručio i čestitku za kineskog predsednika Sija povodom Lunarne nove godine "uz najbolje želje za napredak njegove zemlje i blagostanje bratskog kineskog naroda".
"Zahvalio sam se ambasadoru Li Mingu na snažnoj i nedvosmislenoj reakciji Ministarstva spoljnih poslova Kine povodom najnovijih neodgovornih poteza Prištine, jasno usmerenih protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji", dodao je Vučić.
  • zztop

    06.02.2024 19:01
    Državnički potez nema šta ... cela srbija sa kosovom stane u jednu ulicu u pekingu ...
  • Goran

    06.02.2024 18:29
    Ajmo botovi
    Gde ste da pohvalite vaseg poglavicu koji vas hlebom hrani.Ako ode,moracete da se zaposlite u skladu sa vasim znanjem i kvalifikacijama,a znate sta to znaci.Motanje kablova ili sinterska sluzba
  • Može

    06.02.2024 18:27
    Da
    Piše i Konfučiju i da obriše...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.