Nestorović: Nećemo promeniti stav oko učešća u gradskoj vlasti

Branimir Nestorović izjavio je da u "Mi - glas iz naroda" neće promeniti stav oko učešća u gradskoj vlasti ni do 3. marta, za kada je danas ponovo odložena konstitutivna sednica Skupštine Beograda.

"Ne radi se o tome da se mi nagađamo, pa nam se ne sviđaju cifre i ne znam šta što nam je ponuđeno i povećavamo sebi cenu – nego principijelno nećemo da učestvujemo", rekao je Nestorović, prenosi N1.

Na pitanje novinarke N1 da li su cifre bile visoke, on je odgovorio:
 
"Neukusno je da se priča o ciframa. Mi smo ušli u ovu priču da formiramo snažan pokret, koji će za dve, tri godine imati snagu da promeni zemlju"; naveo je Nestorović.
On je na pitanje zašto nije bio kod predsednika Vučića na konsultacijama o vladi, rekao da je bila njihova delegacija.
 
"Imali smo druga posla, ispoštovali smo instituciju predsednika. Otišla su tri naša predstavnika", kaže.
  • Nelegitimitet

    01.03.2024 13:56
    Ako fantomski SNS još posle sve krađe glasova, odluči da potkupi 2 preletača za koje su glasali opozicioni glasači onda je vreme za ulicu i proteste do istrebljenja MI ili ONI.
    Svi da izađu na proteste i levi i desni, i SPN i MI glas iz naroda i DSS i Dveri i NS i Tadić, jednostavno sva opozicija i narod na ulicu !
  • Voja

    01.03.2024 11:31
    Pokret
    Pokret se raspada a deda se češlja.
  • jednačina

    01.03.2024 11:15
    bez nepoznatih : ti + on = mi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.