Masovno trovanje pasa u Nišu, upozorenje roditeljima da paze da se i deca ne otruju

Trinaest pasa otrovano je u Nišu u poslednjih osam dana, a još tri danas, na različitim lokacijama u gradu, navode iz Udruženja "Pit", prenose Južne vesti.
Masovno trovanje pasa u Nišu, upozorenje roditeljima da paze da se i deca ne otruju
Foto: Pixabay
Nišlije pozivaju i roditelje da budu oprezni, kako deca ne bi došla u kontakt sa otrovom.
 
Građani na društvenim mrežama upozoravaju da je otrov danas bačen u Tvrđavi, na keju na Nišavi kod Toplane, na Trošarini i u Durlanu. Otrovani su i neki vlasnički psi.
"Vodite računa o svojim psima. U poslednjih nekoliko dana na skoro svim gradskim površinama - parkovi, kej - bačen je otrov. Pre nekoliko minuta mi je javljeno da se vlasnički pas otrovao na keju i nažalost uginuo", napisala je jedna Nišlijka, a prenose Južne vesti.
 
Advokatica Udruženja "Pit" Nina Krstić kaže da su dva vlasnička psa otrovana i kod Niteksa, u Durlanu, kao i da je tamo na terenu bila policija.
Građani šalju fotografije otrovanih pasa i u Aleksincu.
 
Iz Policijske uprave u Nišu kažu da je danas prijavljeno uginuće jednog psa u Knjaževačkoj ulici, da je rad u toku i da je obavešteno tužilaštvo.
  • Rale

    07.03.2024 18:48
    Udruženje se zove "Pit" a ima i advokaticu. E to je već nešto. Ti će isterati svoje.
  • Nina

    07.03.2024 15:18
    Y
    Bas danas se oglasili na vestima,kako je izmerena zagadjenost zemlje na igralistima i travnjacima od pseceg izmeta i urina u Kragujevcu,tako je svuda...za sve su krivi vlasnici pasa..kazniti i samo kazniti,zgrade upisane,fasade...to nigde u svetu nema..kulturni ljudi...
  • Zašto?!

    07.03.2024 14:59
    Pretužni ljudski rode, greško prirode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija