PSG traži od MUP-a podatke o novoupisanim biračima u beogradskoj opštini Voždovac

Predsednik Beogradskog odbora PSG Stefan Simić podneo je danas zahtev MUP-u Srbije za pristup informacijama od javnog značaja, kojim traži podatke o promenjenim prebivališta u Voždovcu.
Traži podatke o promenjenim prebivalištima od 1. januara do 7. marta ove godine.
"Vlast ponovo pokušava da sprovede izbornu krađu, nije prošlo ni tri meseca od poslednjih izbora za Grad Beograd, a već možemo da vidimo da su preselili nove birače, ovog puta iz Male Krsne o čemu su odličnu reportažu napravili novinari N1 i jasno dokazali da se radi o prevari", rekao je Simić.
Ocenio je da su SNS i SPS  na izborima 17. decembra grubo prekrojili volju Beograđana i da i sada to rade uprkos rezoluciji Evropskog parlamenta i izveštaju ODIHR kojim se od njih jasno zahteva da prestanu sa tom praksom.
 
"Zato sam zahtevao da mi se dostave podaci o tome koliko ljudi su do sada prebacili, kako bismo imali nove dokaze i sprečili izbornu krađu", saopštio je Simić.
  • Neko

    09.03.2024 10:12
    ?
    Iz Male Krsne u Beograd je prešao 1 (JEDAN) stanovnik.Ne lupajte gluposti.
  • Fantomska pretnja

    08.03.2024 23:14
    Fantomi iz Male Krsne ? Ovakvi izbori se ne smeju dozvoliti, ako treba blokade puteva ponovo, ali pre izbora, a ne posle izbora ! Jedini zahtev blokada puteva , čišćenje biračkih spiskova !
  • Mali biznis

    08.03.2024 19:48
    Naši pradedovi su prolivali krv, da bi svako imao pravo glasa, a ovi to pravo prodaju za 2000 dinara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija