Pokret Branimira Nestorovića se od danas zove "Mi snaga naroda"

Pokret Branimira Nestorovića od danas se zove "Mi snaga naroda".
Pokret Branimira Nestorovića se od danas zove "Mi snaga naroda"
Foto: FoNet
To je večeras kazao Nestorović na tribini "U susret predstojećim izborima" u prostorijama opštine Vračar, prenosi Danas.
 
Kako je naveo Nestorović, prema nekim istraživanjima, ta stranka je u Beogradu na devet odsto glasova, a projekcija je da ona može i do 12 odsto glasova, odnosno do 15 odbornika, "pa bismo u Beogradu bili ozbiljna stranka, odmah iza Srpske napredne stranke".
Istakao je da gradska vlast neće moći da se formira bez te stranke i da će, kako je ocenio, zbog te pozicije "moći mnogo šta da traže".
Spomenuo je, kako piše Danas, i mogućnost formiranja manjinske vlasti u Beogradu.
 
Posle decembarskih izbora Nestorovićev pokret "Mi - glas iz naroda" se u Skupštini Srbije podelio na dva, a na nivou Beograda na tri dela.
  • Nemanja

    28.03.2024 12:44
    @Detelinara

    Mnogo si smešan. Pa svi vaši zatucani litijaši i antivakseri od Nestorovića do Zavetnika ovde ukupno sakupe jedva 10%.
  • Detelinara

    28.03.2024 10:26
    Dobiće 10% glasova, a da praktično nemaju ni jedan medij, kao što imaju EU-kultisti Vučić i Đilas.
  • Viktor

    28.03.2024 09:05
    Mi snaga lizarda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.