Nestoroviću ide sav novac predviđen poslanicima "Mi - glas iz naroda"

Poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda" i "Mi - glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović" nisu uspele da postignu finansijski dogovor.
Zbog toga će sav novac koji se iz državnog budžeta dodeljuje parlamentarnim strankama na osnovu broja dobijenih glasova, u potpunosti pripasti grupi koju predvodi Nestorović, jer je račun glasio na njegovo ime pre deobe tog pokreta.
 
Za današnji "Blic" to je potvrdio šef poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović, navodeći da je Nestorović "sve uzeo".
Pavlović je rekao da će ta poslanička grupa funkcionisati iz "ličnih sredstava, kao i da će se posle 2. juna, kada se očekuju novi beogradski izbori, posvetiti toj temi.
 
Sam Nestorović je ranije, prilikom najave da će ime novog pokreta koji predvodi biti "Mi - snaga iz naroda", rekao da im sleduje 8,1 milion dinara mesečno i da će ga iskoristiti za predstojeće beogradske izbore.
List navodi da će poslanici obe poslaničke grupe, s druge strane, primati poslaničke plate.
  • milicica

    27.04.2024 13:29
    istina je
    da je Nestorovic jedini vratio 60 miliona dinara u budzet dobijen za parlamentarne izbore u decembru koje nisu potrosene ali nama Srbima, a istina se ne racuna. je najlaksa pljuvacina
  • Đorđe Tičerić

    03.04.2024 10:09
    Doktori i Lova
    Navikli na pare ispod žita
  • Ilija

    01.04.2024 23:48
    Udba
    Koji poštenjak.Sedmorica uložili pare u kampanju,a on pokupio kajmak.Doktori su loši političari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija