Vučević i Mojsilović obišli porodicu stradalog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, obišli su porodicu stradalog pripadnika 72. brigade Mijodraga Toškovića u Staroj Pazovi.
Vučević i Mojsilović obišli porodicu stradalog pripadnika 72. brigade
Foto: 021.rs
Oni su izjavili saučešće.
 
Ministar Vučević i general Mojsilović su tom prilikom rekli da ništa ne može da nadomesti gubitak supruga i oca, a da je Vojska Srbije izgubila hrabrog i iskusnog pripadnika, koji je sve dodeljene zadatke izvršavao posvećeno i odgovorno.
Saučešće je, tom prilikom, porodici izjavio i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.
Ranije danas, načelnik Generalštaba obišao je vojni kompleks "Orešac" i lokaciju na kanalu Dunav-Tisa-Dunav gde je stradao zastavnik Tošković prilikom izvođenja vežbe i razgovarao sa pripadnicima 72. brigade za specijalne operacije i Žandarmerije.
 
Zastavnik Mijodrag Tošković rođen je 1980. godine na Cetinju.
 
U profesionalnoj službi u Vojsci Srbije bio je od 2000. godine. Više puta je odlikovan i nagrađivan za rezultate u službi. Bio je oženjen i otac troje dece.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.