Aleksić: To što je prihvaćen zahtev opozicije da izbori budu 2. juna - pobeda velika kao kuća

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je da je opozicija u poslednjih šest meseci prošla kroz velike izazove, ali i ostvarila velike pobede.
Aleksić: To što je prihvaćen zahtev opozicije da izbori budu 2. juna - pobeda velika kao kuća
Foto: FoNet (Miki Jevtović)
"Jedna od njih je i prihvatanje trećeg zahteva opozicije, da svi predstojeći izbori budu održani 2. juna, iako su se u javnosti zaklinjali da neće popustiti", rekao je Aleksić, saopštio je NPS.
 
On je, prilikom osnivanja gradskog odbora stranke u Nišu, kazao da su takve pobede, "ma koliko neko mislio da su male, velike kao kuća" u, kako je naveo, autokratskom režimu u kakvom živimo, piše u saopštenju.
"Ne možemo sada da prepustimo nijedan grad ili opštinu. Na to nisam spreman, a što su izborni uslovi neravnopravniji, to će naša pobeda biti veća", kazao je Aleksić.
 
Ocenio je da je nepravda danas pravilo, da su zakoni pogaženi, institucije u službi režima, a ne građana, te da je životni standard sve lošiji iz godine u godinu, a građani uplašeni i osiromašeni.
"Ipak, oni padaju, a mi rastemo. Taj nalet se oseća. To vide i oni i polako se povlače. Sloga i jedinstvo su ključ uspeha i borba ne sme da prestane", kazao je on.
 
NPS je među strankama koalicije "Srbije protiv nasilja" koje su najavile da će izaći na izbore, najavljene za 2. jun.
  • Zovem se Stevo

    24.04.2024 09:53
    INAČE
    Da li će lokalni izbori biti održani 02. juna u svim opštinama i gradovima na celoj teritoriji Republike Srbije. Odnosno da li će 02. juna lokalni izbori biti ponovo održani i u opštinama i gradovima, u kojima su lokalni izbori bili održani 17.decembra prošle godine.
    Zna li tko?
  • Nerazuman

    22.04.2024 12:54
    Miki, ti li si?
    Miki, prijatelju, svi izbori 2. juna su veliki kao kuća. Jesi li ovo stvarno rekao ili je neko loše preneo?
  • ‚Zovem se Stevo

    22.04.2024 11:29
    INAČE
    Podržao te je i DS - Lutovac.
    Jadna DS, e sada mi ih je baš žao.
    Daj Vučko pomozi i njima malo, valja će ti, videćeš

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.