Đurđević Stamenkovski i Orlić se slažu: Bojkot izbora je farsa

Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski i potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić ocenili su da je bojkot izbora u Beogradu od strane dela opozicije "farsa".
Đurđević Stamenkovski je na televiziji Pink ocenila da opozicija nije principijelna u tome da li će bojkotovati sve izbore 2. juna, već samo beogradske, dok će njihovi odbori samostalno odlučiti za ostale gradove i opštine.
"Bojkot je definitivno propao, to je sada jalovi pokušaj da se pričom o bojkotu dovede u pitanje rezultat izbora 2. juna", kazala je predsednica Zavetnika.
Prema njenim rečima, sve što se dešavalo sa opozicijom nakon decembarskih izbora pokazalo je da je "jako teško održati koaliciju koja je okupljena sa samo jednim motivom - a to je rušenje vlasti".
 
Orlić je ocenio da je bojkot "farsa" i da će sve stranke izaći na izbore "tamo gde smatraju da imaju neke šanse (za pobedu)".
 
"Priča o bojkotu je i došla delom zbog Beograda... Videli su oni poslednje istraživanje što su im radili stranci i videli su šta ih očekuje u Beogradu, da će to da bude debakl kakav nisu mogli ni da sanjaju", naveo je Orlić.
  • pajo patak

    29.04.2024 13:14
    konačno:
    složen farsični skup bojkota mozga.
  • Sovra

    29.04.2024 11:53
    Znači tako
    SNS glasači nije vas sramota da glasate za Milicu zanokticu.
  • Neko iz struke

    29.04.2024 11:06
    Mene je sramota umesto Milice izdajnice, posto ona ocigledno ne zna sta je to!
    A Orlica komentarisati, ne vredi - izgubljen slucaj usvakom smislu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".