FOTO, VIDEO Četiri mladića povređena u udesu kod Šapca: Meštani dvojicu izvukli iz zapaljenog vozila

Četiri mladića povređena su u saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u naselju Kasarske livade kod Šapca.
Do nezgode je došlo u Dalmatinskoj ulici, kada je vozač (19) nakon prolaska krivine izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u stub.
Vozač i još tri osamnaestogodišnja putnika zadobili su povrede zbog kojih su, po dolasku Hitne pomoći, zbrinuti u šabačkoj bolnici.
Dva putnika su odmah izašla iz kola, dok su dvojicu mladića iz automobila koji se zapalio izvukli otac i sin koji žive u blizini. Automobil su gasili vatrogasci-spasioci sa dva vatrogasna vozila.
 
 
 
Protiv vozača, kako je rečeno za RTS u šabačkoj policiji, pokrenuta je krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja.
  • Broj jedan

    29.05.2024 02:14
    ...
    Mi se sa ovakvima svakodnevno mimoilazimo na drumu. Uzas kakva sve balavurdija vozi. Igrozavaju i vozace i pesake.
  • vozačka

    28.05.2024 16:40
    Mislim da polaganje treba da traje 3 godine, i da košta 6000 evra. Ova verzija od godinu dana daje rezultate kao što se vidi gore iz teksta. Još više poginulih, pijanih i nadrogoranih za volanom. Neki čak konzumiraju kokain i on direktno ode u mokraću, zaobiđe krvotok potpuno.. avaj, dakle uzeti što više para, jasno?
    Jasno

    Još jedna pobeda, dodaj zastavu
  • komsha

    28.05.2024 14:20
    kako?
    kako se to desi ako vozis 50km/h?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.