Semenke kanabisa pronađene u pismima

Službenici carine u pošti u Novom Sadu pronašli su u pismima, u više slučajeva tokom marta i aprila, veću količinu semenki kanabisa (marihuane) koje su bile namenjene primaocima u Srbiji.
Službenici carine u pošti u Novom Sadu pronašli su u pismima, u više slučajeva tokom marta i aprila, veću količinu semenki kanabisa (marihuane) koje su bile namenjene primaocima u Srbiji.

U saopštenju Uprave carina navodi se da je u pošiljci koja je stigla 29. marta iz Belgije pronađena epruveta sa pet semenki kanabisa, dok je nekoliko dana kasnije u pošiljci iz Slovenije za primaoca u Subotici u dve čestitke pronađeno po deset semenki kanabisa.

"Narednog dana su u pošiljci iz Kanade, koja je bila namenjena primaocu u Senti, pronađene dve kesice sa 40 semenki kanabisa, dok je 17. aprila u pošiljci iz Češke, namenjenoj primaocu u Zmajevu, pronađeno deset semenki kanabisa", navodi se u saopštenju.

Narednog dana je u pošiljci iz Velike Britanije upućenoj u Kovilj pronađeno pet semenki kanabisa, dok su u pismu iz Belgije za primaoca u Ečkoj pronađene dve epruvete sa 25 semenki te droge.

Sve pošiljke predate su u dalju nadležnost istražnih organa.

  • demon84

    23.06.2013 16:01
    carinici stop
    otvaraju sve sada jer zele da naplate sve sto mogu...hehe ako se sjemenke kupe od pravih i ozbiljnih prodavaca iz inostranstva sticice i carinici nece ih naci, onaj ko na ovaj naci pokusava da dodje do sjemenki rizikuje dosta...vidio sam jedan komentar tipa nesto zar nema kod nas sjemenki sta im fali?nema tih sjemenki kod nas za sada...i za kraj za nekog sto radi u skoli...pusim travu preko 15 godina zavrsio sam faks i igram sah na nivou grandmastera, bio sam i na drugim drogama ali zato sto sam htio ne zato sto je trava stepenica za teske droge...pusicu dok mogu da disem...mozgu mi nista ne fali, vise fali nekim sto su skroz strejt ali u glavi sjebani...
  • Mastodont

    25.04.2012 08:31
    Carinici u pošti redom otvarali pakete, pa kad su naišli na semenke rešili da ih prijave. Ko će se još od njih sad s time baktati, to treba saditi pa zalivati, pa još i da imaš šlifa za gajenje, a oni kradu samo ono što može odmah da se unovči ili da se odnese deci da se igraju:)
  • Outlaw

    24.04.2012 21:59
    Otkad je semenka droga?!Kolko znam,iz nje treba nesto da nikne da bi se dobila'navodno'droga koja je slabija od nikotina i alkohola.Pa onda hapsite i one koji prodaju semenke maka,jer se iz njega dobija opijum,etc.a i caure su 'lekovite'po pitanju kostobolje i sl.jakih bolova.Zaista smesno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.