Nebojša Tubić Žabac i dalje u životnoj opasnosti

Nebojša Tubić Žabac (52), koji je teško ranjen u jučerašnjoj pucnjavi na Grbavici, i dalje se nalazi u  životnoj opasnosti, izjavila je za Radio 021 portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin.  
Nebojša Tubić Žabac, koji je teško ranjen u jučerašnjoj pucnjavi na Grbavici, i dalje se nalazi u  životnoj opasnosti, izjavila je za Radio 021 portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin.

"Sinoć je završena operacija koja je trajala oko dva i po sata. Pacijent se nalazi u intenzivnoj jedinici u urgentnom centru pod nadzorom lekara koji prate njegovo stanje. Ono je i dalje nepromenjeno i pacijent se nalazi u životnoj opasnosti", izjavila je Jurišin.

Tubiću je prišla nepoznata osoba u trenerci i sa šeširom na glavi i ispalila rafal iz automatske puške. Napadač je nakon pucnjave pobegao niz ulicu Kolo srpskih sestara, ka srednoj Medicinskoj školi, i za njim je u toku intenzivna potraga. Napad se dogodio preko puta zgrade policijske stanice. Tubića je najmanje jedan metak pogodio u glavu, i lekari Kliničkog centra Vojvodine se trenutno bore za njegov život.

Pojedini mediji navode da su u Tubićevom društvu bili i Bojan Matijević, sin vlasnika istoimene mesne industrije, zatim Darko Ćorović, vlasnik Obuće Metro i Aleksandar Gajić.

Žabac je poznat javnosti kao dugogodišnji dečko folk-pevačice Goce Božinovske, čiji je nevenčani suprug, Zoran Šijan, ubijen 1999. godine. Takođe, njegovo ime dovođeno je u vezu i sa narko-klanom odbeglog Darka Šarića. Na suđenju optuženima za pranje novca za račun najtraženijeg begunca u regionu Tubić je pominjan kao neko ko je bio na sastancima u Šarićevoj vili sa Miletom Jerkovićem i Jocom Amsterdamom.

Komentari 129

  • diskutablno

    12.05.2012 19:10
    je navesti
    ..`ovaj`ili `onaj` je super lik..ko spori da li je on prema nekom bio super lik, drug, momak,otac..ali ako se covek dovodi u vezu sa takvim stvarima (koje se btw za njega odavno znaju), onda se ne treba cuditi narodu (komentarima) koji je ogorcen na sve to pogotovo sto je na nasem podrucju `mutnih` likova ko shodera i zbog kojih svi na ovaj ili onaj nacin ispastamo..i pored svega iskreno mu zelim da se oporavi..ali i da se promeni.
  • 11.05.2012 20:36
    Prijatelj
    Žabac je super lik i veliki gospodin.
    Nadam se i želim mu da što pre ozdravi i
    da uživa i veseli se i dalje!
    Žabac svi smo uz tebe i porodicu!
  • 11.05.2012 18:59
    Citajuci sve ove komentare mogu samo da kazem da smo bolestan narod... Da li je moguce da vi sve ovo pisete dok se covek bori za zivot???
    " Samo zauzima krevet u bolnici nekom normalnom čoveku." Kakav covek moras da budes da bi napisao ovako nesto???????? Zabac je covek na mestu i niko ko ga poznaje nece za njega ni jednu losu rec reci... Ko zna sta se krije iza svega, to ni ne treba da nam bude bitno jer pravu istinu nikada necemo znati, na coveka je pucano, bori se za zivot i treba da bude vazno samo da se on oporavi i da ponovo bude sa nama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija