Pucao na kradljivce poklopaca na šahtovima

Miodrag M. (52) iz Smederevske Palanke pripucao je iz automata M-70 na trojicu muškaraca koje je zatekao kako lome poklopce na šahtovima.

Miodrag M. (52) iz Smederevske Palanke pripucao je iz automata M-70 na trojicu muškaraca koje je zatekao kako lome poklopce na šahtovima.

On je u policiji priznao da ih je fizički napao, kako je kazao, revoltiran zbog ranijih krađa, kada ih je zatekao u blizini njegovog imanja. Prema saznanjima policije, on je i pucao iz automata dok su mladići bežali sa lica mesta, ispalivši četiri metka u parkiranu Zastavu 101 u kojoj su kasnije pronađeni poklopci.

Inače, pucnjavu su policiji prijavila ova trojica, tvrdeći da ih je presrelo i fizički napalo nepoznato lice, koje je zatim pucalo iz automatske puške u pravcu njihovog parkiranog automobila. Policijski službenici su utvrdili da poklopci potiču iz krađe koju su ova trojica izvršili dan ranije, a tokom ispitivanja priznali su još pet krađa.

Nakon konsultacija sa zamenikom Višeg javnog tužioca u Smederevu, protiv osumnjičenog Miodraga će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno nošenje i promet oružja i i izazivanje opšte opasnosti.

  • dada

    23.05.2012 08:49
    treba da sami otpočnemo lov
    U poslednjih nekoliko nedelja opljačkali su nam i kuću i salaš. Policija nije izlazila da to evidentira jer je vrednost pojedinačne krađe bila do 15 000 dinara. Treba život lopova proceniti na vrednost ispod 15 0000 dinara, pa da sami otpočnemo da odbranom sopstvene imovine, kad već država i policija to nisu u stanju. I sudstvo i policija ne vrede koliko ni 2 bajata bureka. Otpočnimo lov sami!
  • mrva

    22.05.2012 09:35
    Covek je priveden zbog izazivanja opste opasnosti. Uredu, a da li lopovi kradjom sahta izazivaju opstu opasnost, nakon sto stotine ljudi prolazi pored rupetine, sto autom sto peske! Smucilo se ljudima od ovakve nakaradne drzave, gde od policije ne mozes nista ocekivati, pa uzimaju stvari u svoje ruke! I TREBA! Nego cemo samo i doveka da pasivno blenemo i pustamo da nas j...! Te sto ukradu tri metra kabla a naprave stetu hiljade evra koje posle gradjani placaju bih ja vesao po tim banderama!!
  • 22.05.2012 06:01
    Interesantno, krivicna prijava, zbog zakonitog nosenja oruzja
    -koliko je do sada svaki sud u Srbiji krivicno tertio svakoga ko j nosio ili koristio vatreno oruzje, a DOBRO SU POZNATI POLICIJI

    -lopovi, o njima nema ni reci, da li ce i protiv njih biti podneta krivicna prijava,i osudjenji zbog kradje javn-nase, imovine i tom prilikom ugrozavali zvit gradjana

    ili ce proci samo sa RODITELJSKIM ukorom, jer ipak su to samo deca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija