Dikić tvrdi da razlog smene nije ubistvo kod Jagodine

Komandant Žandarmerije Bratislav Dikić ocenio je da razlog njegove smene nije slučaj ubistva dva mladića kod Jagodine za koje je osumnjičen jedan pripadnik Žandarmerije, već da su u pitanju drugi razlozi.

Komandant Žandarmerije Bratislav Dikić ocenio je da razlog njegove smene nije slučaj ubistva dva mladića kod Jagodine za koje je osumnjičen jedan pripadnik Žandarmerije, već da su u pitanju drugi razlozi.

"Razlog moje smene nije ono što se navodi u medijima. Taj pripadnik žandarmerije (osumnjičen za ubistvo) ima svog komandanta u Kraljevu za koga je još pre godinu dana zatražena smena, ali ga je (direktor policije Milorad) Veljović zaštitio", rekao je Dikić za B92.

"Građani Srbije, braćo i sestre, očigledno je da nekome smeta moj starosrpski način ophođenja i moje izjašnjavanje kao Srbina u svojoj i našoj zemlji Srbiji. Doći će vreme kada će se i to promeniti", rekao je on.

Dikić je naveo da je to ubistvo za svaku osudu i da u slučaju da postoji njegova subjektivna odgovornost, isto tako postoji odgovornost i direktora policije. On je rekao i da neće dozvoliti da neko obezvredi sve ono što je postigao u svom radu.

  • Miroslav

    17.07.2013 17:59
    Ne može on da snosi posledice tuđeg krivičnog dela. Individualna je odgovornost, ko je ubio nekog, neka njega procesuiraju, a što menjaju komandanta? To očigledno ima veze sa odbranom srba od šiptarskih bandi. Vlast u ovoj zemlji nije zainteresovana za zaštitu srba, nego samo stranaca, nevladinih(stranih) organizacija, cigana , švercera, ovlašćenih krimosa.
  • obicaji

    17.07.2013 12:19
    i obicajno pravo
    Ovaj lik komadant zandarmerije,vise nego li katastrofalno...
    i jos kaze da je to njegov starosrpski nacin ophodjenja
    da li on zna,da starosrpski nacin ophodje,ima i svoje drugo lice,
    a to je
    oko za oko zub za zub, tako je bilo u vreme za koje se on nadovezao

    toliko lupeta,i kaze da smeta nekome sto je Srbin....
    kojim to Srbima smeta Srbin
  • 17.07.2013 12:16
    taj dikic
    je nedonosce u odnosu na veljovica !
    ps-pre 15 dana ga hvalili i podigli mu plati za 20% a sada ne valja !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija