Nalog za hapšenje Vulina

Kosovsko tužilaštvo pokrenulo je istragu i zatražilo nalog za hapšenje ministra bez portfelja u Vladi Srbije, Aleksandra Vulina, zbog "nelegalnog ulaska na sever Kosova", javljaju kosovski mediji.
Kosovsko tužilaštvo pokrenulo je istragu i zatražilo nalog za hapšenje ministra bez portfelja u Vladi Srbije, Aleksandra Vulina, zbog "nelegalnog ulaska na sever Kosova", javljaju kosovski mediji.

Istragu je pokrenulo tužilaštvo u južnom delu Kosovske Mitrovice, koje je od tamošnjeg suda zatražilo i da izda nalog za hapšenje Vulina.

"Odluka je doneta jer postoji osnovana sumnja da je Aleksandar Vulin 17. oktobra 2013. u neutvrđeno vreme, bez odobrenja prešao granicu Kosova sa Srbijom, van ovlašćenog graničnog prelaza i ušao na teritoriju Kosova. Ovim je počinio krivično delo, 'nedozvoljen prelaz granice' po članu 146 stav 2 iz stava 1. Krivičnog zakonika Kosova", navodi se u saopštenju Kancelarije Vrhovnog tužioca Kosova.

Prema ovoj odluci, istraga počinje danas, i na osnovu prikupljenih dokaza biće doneta odluka da li će protiv Vulina biti podneta prijava.

  • panonius

    25.10.2013 15:15
    promeni uniformu!!!!!
    balavi , prvo promeni tu crnu uniformu , jako podseća na nešto loše. Kad si mogao da se transformišeš i odcvikariš dugu grivu , možeš valjda da promeniš valjda i boju.
    Inače, zračiš autoritetom , ne znam koji andrak bauljaš tamo dole....
    Jadan je taj koga ti braniš , izlizana komunjara!
  • Vojvodjanin

    25.10.2013 10:34
    @Čakširan - Kosovo
    ne lupetaj srbijanac !
  • 25.10.2013 09:44
    I treba da uhapse tog crnog Lucifera, koji samo blati Srbiju i sve prave Srbe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.