DS podržava gej paradu

Predsednik DS Dragan Đilas objavio je danas tokom tviter intervjua da će demokrate podržati održavanje gej parade u Beogradu.
Predsednik DS Dragan Đilas objavio je danas tokom tviter intervjua da će demokrate podržati održavanje gej parade u Beogradu.

Đilas je naveo da je DS uvek podržavao održavanje Parade ponosa. Ovakav odgovor lidera DS je iznenađenje, s obzirom da se on, u vreme dok je bio gradonačelnik, protivio održavanju te manifestacije. To je objašnjavao bezbednosnim razlozima, piše "Blic".

Đilas je na tviteru najavio i povratak Dušana Milisavljevića, bivšeg predsednika skupštinskog odbora za zdravlje i specijaliste ORL-a, u Skupštinu. Naime, Milisavljević je bio 22. na listi DS i nije uspeo da obezbedi u parlament.

Na pitanje šta misli o "ekspertskom" delu buduće vlade, Đilas je odgovorio da "mandatar i njegovi najavljeni ministri nemaju ni dan iskustva u privredi, a to je najveći problem ove zemlje".

U moru pitanja lideru demokrata našlo se i sportsko. Tviteraši su pitali Đilasa ko je dobio više para od Grada - Partizan ili Zvezda. On je naveo da je više novca dobio klub iz Humske u skladu sa pravilnikom koji uvažava rezultate.

Na pitanje šta će biti sa bivšim gradskim menadžerom Aleksandrom Bijelićem i njegovim saradnicima, koji su osumnjičeni za zloupotrebe prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, Đilas je rekao da je siguran da su svoj posao obavljali pošteno i da će istina izaći na videlo.

Tviteraši su ga pitali i koga najviše osuđuje za trenutno stanje u zemlji - Vučića, Dačića ili sebe, a Đilas je odgovorio da su kriva "sva trojica, baš tim redom".

  • Anonimna!

    28.04.2014 09:34
    Dela, ne reči!
    Ovo nije iskrena podrška... Kad vidim gospodina Đilasa u povorci, možda i poverujem u podršku...
  • 27.04.2014 13:06
    Veternik
    Pa kako sad to. A prošli put si drugačije pričao. Kako se mišljenja menjaju brzo... E Đilase...Đilase....
  • 26.04.2014 16:02
    Snorky
    Kakava stranka - takve ideje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.