Tragedija u Beogradu: Pet mladića poginulo u udesu

Pet mladića poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Batajnici, na autoputu ka Novom Sadu.
Pet mladića poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.25h u Batajnici, na autoputu ka Novom Sadu.

Do sada je utvrđen identitet trojice mladića, potvrđeno je u MUP-u, a to su Luka B, Petar I. i Tomislav S. Poginuli su mladići stari 19 godina, iz Beograda, sa Voždovca.

Nesreća se dogodila rano jutros, oko pola četiri, kod nove obilaznice u izgradnji, kada je automobil velikom brzinom udario u zid nadvožnjaka koji se gradi.

Audi A3, u kojem je bilo pet mladića, zaobišao je barijere koje bi trebalo da spreče prolazak i nastavio da se kreće velikom brzinom. Oni su u trenutku kada su stradali vozili 220 kilometara na sat, pošto u automobilu koji je u potpunosti uništen kazaljke i dalje pokazuju tu brojku.

Auto je sleteo sa kolovoza, udario u betonski zid i prevrnuo se, prenose mediji.

U jednom trenutku vozač je uočio da više nema asfaltnog puta. Pokušao je da zaustavi vozilo, što pokazuje i trag kočenja dug oko 80 metara.

Prednji deo kola potpuno je uništen. U ovom trenutku nije poznato ko je vozio automobil.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladići su zajedno išli na rođendansku žurku.

  • 20.06.2014 23:18
    Vozac je ubica ...a brzina samo je oruzije u rukama ubice. Da je vozio 80km/h prosli bi sa laksim ili tezim povredama. Ali pitanje je...sta su oni trazili na delu puta koji nije rezervisan za saobracaj. Poenta svega je to...vozaci su krivi uvek...od prevelike brzine se gine, a uzrok saobracajne nezgode je u 100% slucajeva ljudski faktor. Da je put los opet je kriv covek, da je auto neispravan...ponovo je kriv covek.
    Zao mi je mladih zivota koji su tragicno zavrsili. Ali se plasim zato sto znam da ce sve biti gore i gore.
  • psycore

    20.06.2014 15:39
    Ova nesreca je projekcija ukupnog zivota u ovoj septickoj jami : primitivno , bahato , neodgovorno .
  • dr.

    20.06.2014 15:25
    O cemu uopste da pricamo kad je cak i Albanija napravila bolje puteve od nas : http://m.youtube.com/watch?v=FY4mfaJ4zbs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija