Milan Krkobabić izabran za lidera PUPS-a

Za predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) izabran je danas dosadašnji zamenik te stranke Milan Krkobabić.
Za predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) izabran je danas dosadašnji zamenik te stranke Milan Krkobabić.

Kako je navedeno u saopštenju te stranke, Krkobabić je izabran za predsednika na predlog 170 opštinskih odbora.

U radnom delu Skupštine izvršen je izbor organa partije, a sa Skupštine je poslata poruka svim članovima da će PUPS nastaviti da štiti interese penzionera Srbije i da će se boriti za zaštitu najugroženijih, uz puno razumevanja za trenutnu ekonomsku situaciju u zemlji.

Skupštini su prisustvovale delegacije regionalnih partija istog političkog opredeljenja, zaštite interesa penzionera i socijalnog progresa, parlamentarne partije DESuS iz Slovenije, parlamentarne partije HSU iz Hrvatske i Partije ujedinjenih penzionera Republike Srpske.
  • Siki

    28.06.2014 19:47
    Lik sik
    Kakav lik i kakva stranka,jezivo.....
  • Nadrndana

    28.06.2014 19:32
    Dokle više
    Ima li u ovoj državi još neka porodica osim Krkobabić? Mislim, nije li perfidno toliko se trpati, pa biće vek-dva.Dajte malo boja u sumorni smor.Penzionerima treba podrška a ne porodična drška.
  • chimpy

    28.06.2014 19:25
    A mali Krkobabić će biti predsednik Omladinske organizacije PUPS-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija