Novi incident u Laze Telečkog: Mladić izboden nožem

Dvadesetdvogodišnji Novosađanin N.D. rano juče ujutru izboden je tri puta sečivom u novom incidentu u ulici Laze Telečkog kada su se sukobile dve grupe mladića.
Dvadesetdvogodišnji Novosađanin N.D. rano juče ujutru izboden je tri puta sečivom u novom incidentu u ulici Laze Telečkog kada su se sukobile dve grupe mladića.

Četvorica mladića prvo su se verbalno, a zatim fizički sukobila. Krenula je jurnjava, koja se završila kod Dunavskog parka, kada je N. D. primetio da je uboden u zadnjicu i u leđa. Na tom mestu ga je zatekla policija i ekipa hitne pomoći, koja ga je prevezla u bolnicu.

Policija je brzo reagovala i svi učesnici incidenta su odmah uhvaćeni. Nezvanično, maloletni Novosađanin je osumnjičen za pokušaj ubistva, jer je u tuči, najverovatnije sa leđa, nožem ubo N.D.

Ovaj sedamnaestogodišnjak je takođe zadobio povrede, a danas će biti priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Novom Sadu. Protiv preostalih učesnika incidenta, policija će podneti krivične prijave za učestovanje u tuči.

Podsetimo da je ovo drugi sukob u Laze Telečkog za manje od dva dana. U petak rano ujutru teško je ranjen K. D. iz Futoga, koji se i dalje nalazi u životnoj opasnosti.  Prema nezvaničnim saznanjima, policija traga za bar četiri osobe.

Ovo je nastavak dugogodišnjih sukoba navijača Vojvodine i Partizana, koji datiraju iz 2008. godine kada je, u zakazanoj tuči u Futogu, ubijen vođa navijača Vojvodine Dejan Dimitrijević i policija veruje da je reč o osveti.

  • ja

    06.08.2014 23:58
    stop ogranicenima!
    A da li se iko od vas zapitao pre nego sto je napisao komentar da su svi huligani i navijaci, da li se iko zapitao da li je mozda izbodeni momak nevin, zrtva, ili bilo sta drugo, svi znate samo da sudite na osnovu novinskih clanaka, i da pljujete sve redom. Citam komentar u kome pise nek se stoka poubija, al sta cemo ako neko nevin nastrada? NEVIN JE NASTRADAO, STOKO!!!
  • Preacher

    04.08.2014 12:43
    Polako da se ulice preimenuje u Laze Seljachkog... Ovo vise nema smisla. Svaki vikend neko strada na istom mestu, to sto se volovi ubijaju medjusobno neka ih, ali uvek moze da strada i neko nevin.
  • Osoba M

    04.08.2014 06:58
    Novi Sad nije Bejrut!
    Samo da podsetim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija