Stefanović: Nove uniforme u decembru

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će MUP pokušati "već do kraja godine da isplati jednu tranšu obaveza" kao i da očekuje da jedan kontigent uniformi koje policajci čekaju godinama stigne početkom decembra.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će MUP pokušati "već do kraja godine da isplati jednu tranšu obaveza" kao i da očekuje da jedan kontigent uniformi koje policajci čekaju godinama stigne početkom decembra.

Stefanović je to rekao tokom razgovora sa predstavnicima reprezentativnog Policijskog sindikata Srbije, sa kojima se dogovoro da naredne nedelje započne nova runda razgovora o posebnom kolektivnom ugovoru. Ministar je nakon sastanka ponovo pozvao sindikate koji štrajkuju da prekinu proteste i nastave razgovore.

"Republička inspekcija rada utvrdila je da je štrajk nezakonit, zato pozivam sve da se vrate na posao. To je jedini način za rešavanje problema, jer zbog svega sada ispaštaju i građani i policajci koji neće primiti platu za period u kome nisu radili. Želimo da, deleći sudbinu svih u periodu fiskalne konsolidacije koji nas očekuje, pronađemo najbolje rešenje za ljude koji rade u policiji", poručio je ministar Stefanović.


  • 04.10.2014 18:56
    Čovek od reči. Neće vas prevariti, koliko je samo muke uložio dok je diplomirao, magistrirao, doktorirao ... to zna samo Mića Jovanović ...
  • 04.10.2014 17:06
    Policajci
    uniforme? moj predlog:
    kacketi,crne cvike i adidas trenerke.. nek se zna ko su dileri
  • Zavisni Novinar

    04.10.2014 16:21
    O državoooooooo
    Mislim da će nove uniforme rešiti sve probleme i policije i države. Čuvari reda će nam biti lepi kao manekeni, doduše gladni zbog smanjenih plata, al, to se spolja ne vidi.Ima da blistaju na ulicama. Moraće samo da nose male tranzistore i puštaju muziku da se ne čuje kako im krče creva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija