Trojka otimala po ulici

Novosadska kriminalistička policija rasvetlila je devet krivičnih dela: razbojništva, teških krađa kao i jednu prevaru.

Novosadska kriminalistička policija rasvetlila je devet krivičnih dela: razbojništva, teških krađa kao i jednu prevaru.

Tri Novosađanina se terete da su, u oktobru, uz primenu fizičke sile ili na prevaran i posebno drzak način, otimali novac i mobilne telefone od sugrađana i, na taj način, počinili pet razbojništava, tri „drske“ krađe i prevaru.

Zbog sumnje da su izvršili ova dela, krivične prijave u redovnom postupku biće podnete protiv trojice mladića, od kojih je jedan maloletan.

  • cici

    23.10.2014 18:40
    incidenti
    zasto vam Gospodo smeta sto je iz drugog grada, pa hteli biste da je iz naseg grada pa da i dalje radite sto vam je volja a , u ovom slucaju moracete malo da p[ripazite. Grad nam je u haoticnim stanju, sto se bezbednosti tice, tako da cete vi i dalje raditi po svom a njega, posto je iz drugog grada, konbtantno pljuvati.
  • Zdravko

    22.10.2014 16:18
    Imena i Slike
    Imena i Slike gospodo, da se javno zna ko su ti dripci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.