Bečejac tri puta u danu pokušao da se ubije

Bečejcu Š. S. (60) juče su osujećena čak tri pokušaja samoubistva.
Zapalio je kuću, ali su vatrogasci pravovremeno reagovali.Autom se zaleteo u Tisu, ali je reka na tom mestu bila isuviše plitka. A kada je izašao iz automobila i uputio se prema sredini Tise u nameri da se udavi, spasila ga je policija. 
 
Kako nezvanično saznaju "Novosti", Š. S. se na tragičan korak da sam sebi oduzme život odlučio pošto ga je supruga napustila i otišla u Mađarsku. Iz Mađarske se, iako se on tome nadao, nije vratila. Očajan zbog toga, juče u jutarnjim časovima zapalio je porodičnu kuću kako bi i on stradao u požaru. Taj pokušaj, međutim, osujećen je jer su vatrogasci iz Bečeja pravovremeno reagovali i ugasili buktinju. Veće štete na kući nije bilo, a Š. S. je u požaru prošao bez povreda.
 
Bečejac se, međutim, sa takvim epilogom nije pomirio i odlučio je da sebi život prekrati davljenjem. Seo je u automobil i oko 13 časova se zaleteo u Tisu. Mesto na kojem je automobil završio, međutim, bilo je preplitko, pa je i u ovom, drugom pokušaju samoubistva u nekoliko sati, deblji kraj izvukao automobil.
 
Kada mu ni ovaj pokušaj suicida nije uspeo, Š. S. se odlučio i na treći korak. Izašavši iz automobila, krenuo je prema sredini reke kako bi se utopio u dubokoj vodi. I tu je bio neuspešan, jer ga je primetila patrola policije, koja je pravovremeno reagovala. Jedan od policajaca, kako je potvrđeno "Novostima", skočio je u reku i izvukao ga, po treći put ga spasavši od željene smrti.
  • IH

    31.05.2017 14:23
    da je hteo..
    Da je zapravo hteo odradio bi to na tavanu sa konopcem međ' šunkama, kako već vojvođanska statistika broji.
    Izgleda da pije flaširanu vodu, jer bi mu arsen iz vode pomogao u donošenju odluke o ispravnom načinu činjenja ovog dela.
  • Koko

    31.05.2017 11:24
    !!!
    Ova vest kao da je iz nekog od filmova o Cirkusu Montija Pajtona. Ili iz Alana Forda.
  • Neko iz mase

    31.05.2017 10:17
    Š.S. za predsednika
    Ovako upornog čoveka treba postaviti na neku funkciju, pod obavezno. Takva posvećenost se ne viđa svaki dan.
    Na stranu što je psihički labilan. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina