Sremska Mitrovica dobija Trg investitora

Na poznatoj Rumskoj Malti gradiće se Trg investitora, kao vid zahvalnosti privrednicima koji posluju na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Radio Srem navodi da je sredstva za ovu investiciju, lokalna samouprava obezbedila od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave u iznosu 4,7 miliona dinara istakao je gradonačlnik Sremske Mitrovice, Vladimir Sanader.

- Lokacija za igradnju Trga investitora  je jedan 'urbanististički džep' s obzirom da je tu smeštena crpna stanica. Videli smo da postoji mogućnost za izgradnju jednog lepog trga, koji će se nalaziti na ulazu u grad, pored kružnog toka, gde bi smo postavili zastave svih investitora koji posluju u Sremskoj Mitrovici i na taj način im se zahvalili, a s druge strane svi oni koji dolaze u naš grad, videli bi da je Mitrovica grad investicija, industrijski grad koji se razvija i širi, a samim tim i  ako žele da investiraju, dobrodošli su –  kaže Sanader.

  • Dodjos

    20.11.2018 18:48
    Autentično slihtanje robovlasnicima
  • Agronom

    09.05.2018 12:21
    Pucajte još sebi u nogu! Zapravo, već ste pucali... Ok...
  • cipiripi

    09.05.2018 11:27
    Au, koja glupost :O

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina