Vrbas: Oporavlja se dečak koji je pao sa bandere i slomio ruku i nogu

Šesnaestogodišnji M.D. iz Vrbasa zadobio je prelom ruke i noge kada je u četvrtak pao sa bandere visoke šest metara, na koju se popeo da bi skočio u Veliki bački kanal u Vrbasu.
Vrbas: Oporavlja se dečak koji je pao sa bandere i slomio ruku i nogu
Foto: 021

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama videlo se da maloletnik visi i ljulja se sa bandere kako bi se dobacio do vode dok ga drugari koji snimaju ohrabruju da to uradi. Nakon njihanja, on pada na beton sa šest metara i potom se čuju jauci.

"Moj sin ima prelome leve ruke i desne noge i u bolnici je u Vrbasu. Bio je na odeljenju intezivne nege, ali sada je svestan i dobro i nalazi se na odeljenju bolnice", naveo je otac za "Blic".

O postupku svog sina naveo je da je "ona samo hteo da ispadne frajer pred drugovima".

"Drugovi su ga nagovarali na to, a on je hteo da ispadne frajer. Valjda zna šta je uradio, da je pogrešio i nadam se da više neće praviti takve gluposti", kazao je otac.

  • Sasa

    18.06.2018 23:18
    A sto moj sin nije skocio sa bandere ?
    Pa braco ,vaspitanje potice iz kuce.
    Nema potrebe da se dokazujes da si frajer ako si siguran u sebe.
    Hvala bogu ,pa je ostao ziv.
  • Nemanja

    05.06.2018 18:02
    pozdrav
    hvala bogu pa nece imati vece posledice!
  • Novosadjan

    04.06.2018 13:50
    A sad lepo racun za bolnicu i banderu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina