Subotica: Promene u režimu saobraćaja

Gradska uprava je najavila da će od danas, 4. juna doći do promene režima saobraćaja u pojedinim ulicama u Subotici.

Kako prenosi TV Subotica, u ulici Nikole Kujundžića uvodi se jednosmerni režim odvijanja saobraćaja i to u smeru od Trga žrtava fašizma ka Preradovićevoj ulici, tako da će se i u delu Trga žrtava fašizma od ulice Somborski put do ulice Nikole Kujundžića odvijati dvosmerni saobraćaj.

Zatim u Atile Jožefa u delu od ulice Somborski put do ulice Nikole Kujundžića uvodi se jednosmerni režim saobraćaja i to u smeru od ulice Nikole Kujundžića ka ulici Somborski put, dok se u Kumanovskoj uvodi jednosmerni režim saobraćaja i to u smeru od ulice Arsenija Čarnojevića ka ulici Ivana Zajca.

Predviđeno je i da na raskrsnici ulica Aleja maršala Tita i Sep Ferenca dođe do promene prvenstva prolaza tako da će sada prioritet imati vozila koja se kreću ulicom Sep Ferenca u odnosu na vozila koja dolaze iz Aleje maršala Tita. Kružni tok na uglu ulica Aleja maršala Tita i Zmaj Jovine prvenstvo prolaza će imati vozila koja izlaze iz kružnog toka ka Aleji maršala Tita, u odnosu na vozila koja iz ulice Zmaj Jovina skreću ka Aleji maršala Tita.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina