FOTO: Zaposleni u komunalnom preduzeću takmičili se u pražnjenju kanti i postavljanju vodomera

Predstavnici JKP "Komunalac" iz Vrbasa vratili su se sa devet medalja u sportskim i radnim disciplinama sa 38. Susreta komunalaca Vojvodine, koji je održan u Vrnjačkoj Banji od 30. maja do 2. juna.
Na radničko-sportske igre "Komunalac" je poslao 32 radnika koji su odmeravali snage sa više od 500 svojih kolega iz svih krajeva Vojvodine. Vrbašani su se takmičili u stonom tenisu, streljaštvu, krosu, pikadu, kuglanju, kao i u aranžiranju cveća, pražnjenju kanti, košenju trave, orezivanju žive ograde i postavljanju vodomera.
 
 
Najbolja od svih žena u streljaštvu bila je Vrbašanka Mila Gudelj u pojedinačnoj konkurenciji, osvojivši zlatnu medalju. U ekipnom takmičenju u ovoj disciplini žene su osvojile drugo mesto, gde su u sastavu ekipe, pored Mile, bile i Ljiljana Radenković, Slađana Dunđerski, Biljana Bulajić i Danijela Mažar.
 
Muška ekipa je, takođe, osvojila medalje u streljaštvu. Kiš Dejan, Vladimir Plankoš, Veliša Vučinić, Jakov Sakač i Dragan Petrović osvojili su bronzu. Kao strelac, Kiš je osvojio srebro, dok je Plankoš dobio bronzu u pojedinačnom takmičenju.
 
 
Treća u krosu od svih učesnica Komunalijade bila je Danijela Mažar, dok je ekipa u kojoj su pored Danijele, bile i Nataša Baškot i Radmila Kilibarda, osvojila, takođe, bronzu.
 
U radnim disciplinama, pre svega, pražnjenju kanti, Branislav Islamović i Saša Kovačev osvojili su drugo mesto, a u mašinskom košenju Željko Vuković okitio se srebrnom medaljom. 
 
"Priznanja iz delatnosti kojima se bavi JKP 'Komunalac' predstavljaju još jednu potvrdu o kvalitetu usluga koje naše preduzeće pruža, dok ostale medalje potvrđuju da u našem preduzeću rade talentovane osobe sa izraženim sportskim duhom koji, takođe, predstavlja preduslov za uspešan rad", poručili su u "Komunalcu".
  • firke

    08.06.2018 07:42
    Dje prodje veselje bez Damic-a i Piljica,pravih poltrona i preletaca!!!
  • ns

    06.06.2018 11:29
    Od 12 kanti u zgradi, ostalo je 6 jer smecari bacaju to sranje po ulici i bukvalno ih uniste, nikako da se setim da ih snimam, ali bice i snimak
  • Сремац

    06.06.2018 10:22
    БАХАЋЕЊЕ
    Није проблем у медаљама,проблем је у бахаћењу.Зашто комуналци Војводине одржавају своје сусрете у Врњачкој Бањи? Зато јер углавном исти ликови добијају нову спортску опрему за Комуналијаде,два-три дана се проводе на рачун фирме(грађана),добију дневнице и потроше силне паре на нешто што је већ превазиђено.Радна такмичења,као маска "другим такмичењима" се углавном изводе по правилима од пре 20-30 година,али најважније је свакако треће полувреме.Неко ће рећи како треба да се људи друже,па нека се друже на свој рачун,јер је непристојно сада трошити паре грађана на "дружење"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina