Inđija: Bazen ogradili bodljikavom žicom

Svečano otvaranje bazena u Inđiji pratilo je i njegovo ograđivanje bodljikavom žicom.
Od ove godine, renovirani bazeni dodatno su "zaštićeni" spiralnom bodljikavom žicom duž ograde, izveštava lokalni medij "Inđija kafe".
 
Iz uprave Sportskog centra "Inđija" za "Blic" kažu da "nisu znali da će se dići velika prašina oko toga" i da "bodljikava žica nije postavljena zbog dece koja preskaču ogradu da ne bi platila kartu, već za huligane koji noću upadaju na bazen".
 
- Bazen je na kraju grada i iza njega je šuma. Tu se noću skupljaju razni huligani. Preskaču ogradu i vršljaju po bazenu. Bacaju prazne flaše, lome. To su pijani i izdrogirani huligani. Zbog njih smo stavili ovu ogradu - navodi Miroslav Dragojlović, upravnik bazena.
 
Kaže da nisu želeli da bazen podseća na koncentracioni logor i da će razmotriti da li će skinuti žicu.
 
- Kada se direktor vrati sa godišnjeg odmora, on će doneti odluku. Ali svakako ćemo razmisliti o svemu, jer ako ljude podseća na nešto ružno, možda je bolje da promenimo. Postoji mogućnost da se i žica razvuče, da ne bude kao što je sada spiralnog oblika - ističe Dragojlović.
 
  • Mislim se

    28.06.2018 10:22
    Zašto uvek većina mora biti kažnjena zbog nekolicine huligana?
  • stanar

    27.06.2018 23:15
    sve
    Mi u svemu dobro možemo da nadjemo nešto loše. I obrnuto. Za to smo majistori.
  • milan

    27.06.2018 18:10
    tako treba
    Pa to je sasvim u redu. Ako placate hleb, mleko i dr. zašto ne bi plaćali i ulaz na bazen? Ovo je jedan sasvim legalan način da se spreči ulaz bez plaćenih karata. U Novom Sadu na bazenu postoje redari koji paze,a na štrandu postoji takodje bodljikava žica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina