Uhapšena načelnica Poreske uprave u Kanjiži

Načelnica opštinske Poreske uprave u Kanjiži A.B.(49) uhapšena je pod sumnjom da je zloupotrebila službeni položaj, piše "Dnevnik”.
Uhapšena načelnica Poreske uprave u Kanjiži
Foto: 021.rs
Kako navodi taj list, ona se tereti da je, s još jednom osobom, od 2012. do 2016. protivpravno prisvojila 10.500.000. Radi se o povraćaju poreza u slučajevima gde za to nije bilo zakonskog osnova.  
 
Policija joj je odredila zadržavanje do 48 sati i biće dovedena na ispitivanje kod tužioca, koji će potom odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak predložiti pritvor, rekla je portparolka novosadskog Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Mirjana Peković.
  • oksidant

    10.07.2018 15:01
    Da li možda nije član SNS pa se pravi prostor za namirenje ??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".