Meštanin Laćarka se smrzao na smrt

Telo muškarca starog oko 50 godina pronađeno je u snegu u selu Laćarak kod Sremske Mitrovice.
Meštanin Laćarka se smrzao na smrt
Foto: Pixabay
Utvrđeno je da je muškarac preminuo usled smrzavanja, saznaje RTS u MUP-u. Do smrti je došlo u toku noći, a njegovo telo pronađeno je u snegu u ataru Laćarka.
 
Saobraćaj svuda otežan
 
Od četvrtka uveče sneg pada u većem delu Srbije. Usporen je saobraćaj, ali i otežano kretanje pešaka.
 
Na većini kolovoza je od juče poledica, pa se vozači upozoravaju na opasnost od saobraćajnih nezgoda usled proklizavanja i sletanja sa puta. Brzinu kretanja je neophpodno prilagoditi vremenskim uslovima, vezivanje pojaseva je obavezno, kao i zimska oprema.
 
Posebnu opasnost i za pešake i za vozače predstavljaju grane i stabla koja se lome zbog težine snega koji se na njima zadržao i koje mogu naneti povrede prolaznicima, odnosno parkiranim automobilima.
 
Autoput je prohodan, a prema poslednjim informacijama nema zadržavanja na naplatnim stanicama, dok se na graničnim prelazima čeka do pola sata. 
 
Nove snežne padavine očekuju nas posle podne i uveče, a na jugoistoku zemlje pašće i kiša. Najniža temperatura tokom današnjeg dana iznosi -9 stepeni Celzijusa na severu i do -2 na istoku zemlje, dok će u većini mesta biti od -2 do 2 stepena.
 
Slab sneg padaće i sutra u centralnim i južim krajevima zemlje, dok će ne severu Vojvodine biti suvo.
 
Malo toplije i suvo vreme biće u sredu, kada će najviša temperatura biti do 4 stepena. 
 
Kakva je situacija u Novom Sadu kada je u pitanju čišćenje snega sa kolovoza i prohodnost, možete pročitati OVDE.
  • Mile

    17.12.2018 13:54
    Strasno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".