Pušten u saobraćaj obnovljeni deo puta od Batrovaca ka Šidu

Pet kilometara obnovljenog autoputa od graničnog prelaza Batrovci ka Šidu danas je pušteno u saobraćaj, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Pušten u saobraćaj obnovljeni deo puta od Batrovaca ka Šidu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako se navodi, završetkom radova rasteretiće se granični prelaz za drumski i teretni saobraćaj tokom letnje sezone.
 
Od utorka, 2. jula kreću radovi na mostu preko reke Bosut, a trenutno se izvode radovi ispred naplatne rampe Šid (pravac ka Hrvatskoj) i ispred naplatne stanice Kuzmin.
 
Investitor "Putevi Srbije" i izvođač radova "Integral" su obećali da će rekonstrukcija čitave deonice autoputa od Batrovaca do Kuzmina duge 21,6 kilometara biti završena do 15. novembra.
  • Ua

    01.07.2019 20:49
    Pruga Beograd Niš je 1884e izgrađena za manje od 3 godine. Krampom, lopatom i ručnim kolicima.
  • Dejan

    01.07.2019 17:31
    Servusi
    Neki pisu opisuju nemacku,kad dodje neki dan tokom godine onda nesto slavimo protivu njih a sad ih hvalimo ! Srbi,srbima s ljubavlju, ne treba nama neprijatelj,sami sebe ubijamo svojim postupcima !
  • AVAV

    01.07.2019 15:52
    Ima da prestignemo Nemacku .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.