VIDEO: Dve osobe poginule u sudaru tri vozila kod Subotice

Dve osobe poginule su u sudaru tri vozila na putu Subotica-Bajmok, a jedna žena je povređena, javlja dopisnik RTS-a.
Udes se dogodio oko 7 časova na takozvanoj Tavankutskoj raskrnici. 
 
Poginule su dve muške osobe iz Bajmoka i Mišićeva. 
 
Prema prvim informacijama, vozilo iz pravca Subotice je prilikom preticanja direktno udarilo u vozilo iz suprotnog smera. Na njih je potom naletelo i treće vozilo. Vatrogasci su vadili tela iz smrskanih automobila.
 
 
U ovoj nesreći su poginule dve osobe, a kako javlja RTS, povređena je supruga muškarca koji je izazvao nesreću. Ona je prevezena u subotičku bolnicu, ali se za sada ne zna stepen povreda.
 
Saobraćaj je preusmeren na Ljutovo i Novi Žednik.
 
Uviđaj je u toku.
 
  • Aleksandar

    19.12.2019 20:41
    Izreka
    Gospod je svima do mozak samo,
    malo ih je pročitalo uputstvo za upotrebu.
  • +384

    19.12.2019 18:14
    Evo testa: sedite u kola. Pustite muziku. Krenite na bilo koju stranu sveta, bilo kojim putem. Garantujem da cete, jos dok traje prva pesma, naici na nekoga ko vozi debelo ispod ogranicenja i ometa normalan protok saobracaja. Zasto je to tako - sam Bog zna. Da li smo nesigurni, lose obuceni, u losim poluispravnim kolima, drogirani sedativima - ili od svega po malo.
  • @+384

    19.12.2019 14:59
    Neistina. Na regionalnim putevima vrlo retko neko vozi ispod dozvoljenog 80 (i kad je to slucaj, vrlo je jednostavno obici), vecinom je to 80 do 100 na sat, a problem su ljudi kojima iz nekog razloga to nije dovoljno, pa krecu u preticanje bez dovoljne vestine i znanja, na mestu gde nije dozvoljeno, nepregledno i sl... a manjak pameti uz visak samopouzdanja dovodi do pogresne procene situacije i najcesci je uzrok udesa na ovim putevima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina