Izmena saobraćaja zbog radova na petlji Nova Pazova

Režim saobraćaja na petlji Nova Pazova biće izmenjen od danas, 14. oktobra u 14 časova do 31. oktobra zbog radova, saopštili su "Putevi Srbije".
Izmena saobraćaja zbog radova na petlji Nova Pazova
Foto: 021.rs
U toku rekonstrukcije natputnjaka, za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom.
 
Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.
 
Za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i Stara Pazova.
  • Mostovdzija II

    15.10.2020 07:34
    @Dudarim II
    O osnovnom projektu i tehnologiji izgradnje može da se diskutuje... Ali za sanaciju postojećeg, koliko ja znam, opet mora da se radi kompletan projekat, što je mnogo komplikovanije. I da bi popravio deo mosta koji je oštećen moraš ukloniti i jedan "zdrav" deo koji ćeš povezati sa ovim. A na tom "ćošku" koji je "malo" udaren bili su pokidani svi kablovi koji prednaprežu nosače. Tako da bi se taj deo mosta srušio da se nije uklonio. I zato molim da se svako bavi svojom strukom, jer zato smo i došli ovde gde smo - svi znaju sve i bave se stvarima o kojima ne znaju apsolutno ništa.
  • Dejan

    15.10.2020 07:11
    Cccc
    Es mostadzijo, citam kako branis tu polugodisnju glupost i nespodobnost domacih ,,strucnjaka,, ! Pitanje, kako je taj tovar prosao visinski sve prethodne mostove i nista se nije desilo ? Verovetno se hidraulika opruzila u toku voznje pa se teret podigao ! Kakav je to bocni udarac da osteti nosece stubove ? Neko je tu kandak muljao u materijalima i dimenzijama ! Ti sad citaj saopstenja tih srbskih puteva i ponosi se stim.
  • Dudarim II

    15.10.2020 00:31
    @mostadzija
    dobar projekat i izrada???

    da je projekat dobar, ne bi neko bagerom udario u baš najkrtičnije mesto, već u neku zaštitu pa tek onda u kritično mesto... ako je udario u stranu bližu novom sadu, zašto ponovo rade i stranu bližu beogradu? neko hoće da mi kaže da je čovek udario bagerom i pomerio ceo most... i onda taj isti most je kvalittetno izgrđen...

    i najvažnije koliko košta ta popravka?

    a koliko košta da se na svim prilazima auto putu posatve one gumeni viseći branici koji služe upravo za sprečavanje ovakvih situacija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina